سرپرست معاونت آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دانش بنیان کردن صنعت یک عامل موثر در توسعه پایدار صنعت کشور تلقی میشود.
به گزارش روابط عمومی انجمن مهندسی صنایع ایران، رمضانعلی صادق زاده سرپرست معاونت آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشکیل شرکتهای دانش بنیان را در سال اقتصاد مقاومتی یک ضرورت عنوان کرد و افزود: امروزه صنعت پایدار در کشور نیازمند دانش بنیان بودن است.
صادقزاده با بیان اینکه 3200 شرکت دانش بنیان در کشور تشکیل شده است تصریح کرد: دانش بنیان کردن صنعت یک عامل موثر در توسعه پایدار صنعت کشور تلقی میشود.
وی با تاکید بر نیروهای فارغ التحصیل در کشور و بیان اینکه نیروی انسانی یکی از مهمترین سرمایههای یک ملت محسوب میشود خاطرنشان کرد: برای ارتقای سطح بهرهوری در کشور، دورههای آموزشی کوتاه مدت برای نیروهای بخش صنعت در کشور پیش بینی و اجرا میشود.
معاونت آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت، دانش فنی را اصلیترین دارایی یک ملت عنوان کرد و افزود: با اجرای دانش فنی، توسعه را در کشور پایدار و دانش فنی را با فنآوری پیوند میزنیم.
صادقزاده با تاکید بر اینکه دانش، آگاهی و دانایی هیچ مرز جغرافیایی را نمیشناسد خاطرنشان کرد: ایجاد دانش فنی در تولیدات به فنآوری و پیشرفت صنعت کشور تبدیل میشود.
معاونت آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه امروزه دانش باید به صنعت و فنآوری رسوخ کند تصریح کرد: با توسعه فنآوری در تولیدات، رقابتپذیری در حوزههای مختلف صنعت گستردهتر میشود.
صادقزاده خاطرنشان کرد: دانش بنیان شدن صنعت، توسعه در تولیدات ایجاد کرده و در زمان رکود، قابلیت گذر از رکود و آسیب ندیدن از رکود را برای برندها ایجاد میکند.
معاونت آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه واحدهای صنعتی، معدنی و تولیدی میتوانند با معافیت 10 درصدی مالیات خود، درصد مذکور را بهمنظور تقویت پژوهشی واحد خود صرف تحقیق و تولید کنند تصریح کرد: این طرح از اول امسال در کشور اجرایی شده است.