دوره های آموزشی انجمن مهندسی صنایع ایران
کمیته آموزش، پژوهش و خدمات مهندسی انجمن مهندسی صنایع ایران در راستای انجام رسالت خود مبنی بر ارتقای سطح علمی و مهارتی مدیران و کارشناسان سازمان های دولتی و خصوصی کشور، دوره های تخصصی و کارگاه های کوتاه مدت کاربردی در حوزه های مرتبط با مهندسی صنایع را تعریف و اجرا می نماید.
- برگزاری دوره ها منوط به رسیدن به حد نصاب و ثبت نام قطعی متقاضیان خواهد بود.
- برای ثبت نام با شماره تلفن 81032318 تماس بگیرید.
- برای اعضای انجمن 20 درصد تخفیف و دانشجویان 30 درصد تخفیف ویژه در هزینه ثبت نام در نظر گرفته شده است.
- زمان و مکان دقیق برگزاری تا یک هفته قبل از برگزاری اطلاع رسانی خواهد شد.
- برای شرکت کنندگان گواهینامه رسمی توسط انجمن مهندسی صنایع ایران صادر می گردد.
اگر متقاضی شرکت در دوره های آموزشی انجمن هستید
درخواست خود را به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایید.
دوره های آموزشی انجمن مهندسی صنایع ایران |
|||
ردیف |
نام دوره آموزشی |
مدت (روز) |
هزینه |
1 |
سمینار آشنایی با استاندارد ISO 9001:2015 |
1 |
230 |
2 |
مبانی، مستندسازی و ممیزی داخلی سیستم |
2 |
450 |
3 |
طرح ریزی پیشاپیش کیفیت محصول APQP |
2 |
450 |
4 |
تجزیه و تحلیل خطا و اثرات ناشی از آن FMEA |
2 |
450 |
5 |
تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری MSA |
2 |
450 |
6 |
کنترل فرآیند آماری SPC |
2 |
450 |
7 |
مبانی و تشریح الزامات سیستم مديريت انرژی مبتنی بر استاندارد ISO 50001:2011 |
2 |
450 |
8 |
مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی ISO 14001:2015 |
3 |
670 |
9 |
مبانی، تشریح الزامات و مستندسازی OHSAS 18001:2007 |
3 |
670 |
10 |
مبانی، تشريح الزامات و ممیزی داخلی سیستم هاي مدیریت یکپارچه IMS |
3 |
670 |
11 |
مبانی، تشريح الزامات و مميزیداخلی HSE |
2 |
450 |
12 |
هزینه های کیفیت COQ |
2 |
450 |
13 |
طراحی آزمایش ها DOE |
2 |
450 |
14 |
ممیزی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات مبتنی برISO/IEC 27001:2013 و ISO19011:2011 |
3 |
670 |
15 |
آشنایی و کاربرد عملی TRIZ |
2 |
450 |
16 |
کالیبراسیون عمومی CME |
2 |
450 |
17 |
مبانی و مستندسازی ISO/ IEC 17025 |
2 |
450 |
18 |
تشريح الزامات استاندارد ISO 17020: |
2 |
450 |
19 |
مميزي سيستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO 22000:2005 |
2 |
450 |
20 |
اصول و مباني GMP در صنايع غذايي |
1 |
230 |
21 |
تجزیه و تحلیل ریسک Risk Analysis |
2 |
450 |
22 |
تشريح معيارهاي مدل سرآمدي EFQM |
2 |
450 |
23 |
مسئولیت اجتماعی سازمان CSR |
1 |
230 |
24 |
برنامه ریزی و سنجش اثربخشی آموزشی بر استاندارد ISO 10015 |
2 |
450 |
25 |
نظام آراستگی با5S |
1 |
230 |
26 |
مسئولیت پذیری اجتماعی مبتنی بر استانداردهای بین المللی SA8000 و ISO 26000 |
3 |
670 |
27 |
سنجش رضایت مشتری در بخش خدمات بر اساس مدل SERVQUAL |
2 |
450 |
28 |
مدیریت ارتباط با مشتری CRM |
1 |
230 |
29 |
مبانی، تشریح الزامات مدیریت دارا یهای فیزیکی مبتنی بر استاندارد ISO 55001:2014 |
2 |
480 |
30 |
مبانی دانش مدیریت پروژه PMBOK |
2 |
480 |
31 |
فکر سیستمی با نرمافزار Vensim |
2 |
|
32 |
مدیریت بحران |
|
|
33 |
خلاقیت و تکنیک های حل مساله |
|
|
34 |
ناب سازی (اصول و مبانی کاربردی) |
2 |
450 |
35 |
دوره مدیریت فرایندهای کسب و کار(مقدماتی) |
2 |
450 |
36 |
روش تحقیق با رویکرد پایان نامه نویسی در مهندسی صنایع |
230 |
|
37 |
اصول و مبانی طراحی محصول |
2 |
450 |
38 |
دوره مدیریت فرایندهای کسب و کار (پیشرفته) |
2 |
450 |
39 |
استراتژی و مزیت آفرینی |
2 |
450 |
40 |
کاربردهای نوین لجستیک و زنجیره تامین |
2 |
450 |
41 |
کارگاه دستیار اجرایی موفق |
1 |
|
با صدور گواهینامه رسمى توسط انجمن مهندسى صنایع ایران
|